PRETEKLOST PREMOŽNIH MEŠČANOV V NOVI PREOBLEKI

Tik ob stičišču mestnega vrveža in urbanega dela Ljubljane je bila leta 1938 zgrajena stolpnica, ki je že od nekdaj nudila dom številnim mestnim veljakom. Prestižna zasnova z obodno zazidavo pritegne poglede turistov, predvsem pa poznavalcev, ki opazijo vizionarstvo arhitekta Joža Sivca. Uvršča se med najlepše primerke večstanovanjskih stavb v prestolnici, danes pa vabljivo izdelana pritličje in stopnišče, ki sta ohranila svoj prvotni čar, gostita Urban Boutique hotel.

 

 

VEČ KOT LE HOTELSKA SOBA

V Urban Boutique hotelu delamo v mislih na vas in vsak dan znova se trudimo ponuditi toplo in učinkovito storitev za vaše udobje. Poleg gostov je naša ekipa najpomembnejša vrednota hotela. Skupina posameznikov, zaposlenih v hotelu, vsakemu gostu posebej zagotavlja prijetno, domače počutje in poskrbi za vaše potrebe. Ustvariti poskušamo delovno atmosfero, polno spoštovanja in razumevanja, saj skupaj tvorimo veliko “družino” in želimo si, da se tudi vi počutite del nje. Potrudili se bomo, da bo vaše bivanje pri nas prijetno in nepozabno.

 

MAJHNO MESTO Z VELIKIM SRCEM

Očarljivo mesto, ki navduši bežne obiskovalce in pusti neizbrisen pečat v srcu zahtevnih popotnikov, je po legendi ustanovil starogrški junak Jazon. Ta je kralju Aitesu ukradel zlato runo, nato pa na begu pred njegovimi silaki ob izviru reke Ljubljanice premagal pošast, ki je postala simbol Ljubljane – ljubljanski zmaj.

Danes je Ljubljana priljubljena točka turistov, saj ponuja urbano doživetje glavnega mesta, hkrati pa pobeg od glasnega vsakdanjika. Prijazna, topla in trendovska se s svojo izvirno arhitekturo, kulinarično ponudbo in predvsem srčnimi ljudmi prebija med najbolj zaželene zelene turistične lokacije na svetu, saj uspešno združuje moderne urbanistične ambicije in ekološke smernice. Pečat pa na koncu pusti točno tam, kjer šteje – v pristnem stiku z ljudmi.

Urban Hotel Ljubljana Map

PARKIRIŠČE za naše goste.  Preberi več …